Komentari i anketa 2023.

Izabrani komentari studenata 

"Edukacija je bila vrlo zanimljiva i dinamična. Sva predavanja su bila u toku s trenutnim okolnostima i naučio sam puno toga. Osim teorijskog dijela, bilo je i puno praktičnih stvari koje će mi pomoći u budućnosti, kako u studiranju, tako i u poslovnoj karijeri." 

"Edukacija je bila zaista zanimljiva i prožeta važnim i aktualnim temama na području bankarstva, informatike i ESG-a. Stručnjaci iz sektora financija potvrđuju važnost poznavanja teorije koja se uči na smjeru Financije. Meni osobno su se najviše svidjeli odlazak i predavanja u HNB-u, tema o ESG-u i zelenoj mobilnosti te predavanja zaposlenika iz Raiffeisen i Erste banke.

"Odličan program i predavači, teme su vrlo aktualne i povezuju se uz gradivo."

"Ova edukacije je nadmašila sva moja očekivanja. Naučila sam puno toga novoga a i nadogradila znanje o nečemu što sam već znala. Od prvog do zadnjeg predavača svi su bili iznimno zanimljivi te spremni podijeliti svoje iskustvo kako su došli do prestižnih pozicija na kojima se danas nalaze. Sve je bilo divno izbalansirano, hrpa zabave, hrpa zanimljivosti a najviše dobre vibre od strane profesora, predavača i polaznika edukacije." 

"Pohvale svim sudionicima što su nam približili područje svoga djelovanja i što smo kroz konkretnu praksu i primjere imali uvid u to kako njihove poslovnice djeluju. Sva predavanja su bila izrazito zanimljiva, a predavači vrlo susretljivi."

"Predavači su zaista bili vrlo zanimljivi i kvalitetni, te smatram kako su izabrane teme predavanja bile aktualne i korisne te lijepo prezentirane."

Rezultati ankete o kvaliteti nastave 2023.

Komentari i anketa 2022.

Izabrani komentari studenata 

"Edukacija je izuzetno kvalitetna i odlično strukturirana. Kroz edukaciju sam čula puno aktualnih primjera iz prakse koji mi mogu pomoći u daljnjem obrazovanju i radu, te se nadam kako će iduće generacije također pristupiti edukaciji jer je znanje koje sam stekla ovdje izuzetno korisno." 

"Odlično strukturiran program. Bogat sadržaj aktualnih financijskih i bankarskih tema. Zanimljivi predavači i izvrsno odrađena predavanja." 

"Hvalevrijedna inicijativa koja upoznaje studente sa stvarnim i aktualnim temama koje ih sigurno očekuju na potencijalnim budućim radnim mjestima." 

"Edukacija je odlično organizirana, atmosfera je vrlo ugodna i opuštena, a gosti predavači su zanimljivi i stručni. Sviđa mi se što su gosti ljudi koji rade u velikim kompanijama/bankama i imaju puno iskustva u onome što rade."

"Pohvale za organizaciju akademije koje je nama studentima uvelike pomogla u dodatnom educiranju ne samo iz teoretskog dijela, već i prakticnog djela kojeg su iznijeli stručnjaci iz poslovnog svijeta."

"Pohvale organizatorima edukacije i predavačima. Edukacija je bila jako zanimljiva i korisna."

"Svi edukatori na bankovnoj akademiji kroz opuštenu atmosferu pružaju vrlo korisne i aktualne informacije o svijetu bankarstva i sviđa mi se što je u velikoj mjeri orijentirana na budućnost. Predstavlja se šira slika kroz teme iz IT sektora. Ovo iskustvo je potvrdilo da je bankarstvo smijer u kojem se želim razvijati."

"Očekivanja bankovne akademije u potpunosti ispunjena - veliki broj predavača i znalaca koji su bili spremni podijeliti svoja znanja i iskustva. Organizacija na visokom nivou, iskustva i poznanstva ove akademije ostaju trajno."

Rezultati ankete o kvaliteti nastave 2022.

Komentari i anketa 2021.

Izabrani komentari studenata 

"Odlično organizirano i jako zanimljive i aktualne teme iz raznih područja, sve je funkcioniralo odlično !"

"Edukacija je bila odlična. Organizacija edukacije i predavači su bili bolji od očekavanog. Nemam kritika."  

"Na edukaciji je vladala opuštena, prijateljska atmosfera. Predavači i profesori su bili izuzetno pristupačni."

"Izvrsni govornici, spremni za razgovor i suradnju, odlicna organizacija, profesori su vrlo pristupacni."

"Edukacija je izvrsna jer daje pogled na aktualne teme i stvara interes za bankarstvo u akademskoj zajednici." 

"Odlični predavači, teme pokrivaju cjelokupno područje bankarstva, dobra organizacija, odlična atmosfera".

"Gosti predavci su izvrsni, teme koje su izlagali zanimljive i vrlo korisne za daljnji razvoj karijere. Svaka pohvala organizatorima. Edukacija je super."

"Velika pohvala organizatorima za uspješnu organizaciju same edukacije i za odličan odabir sudionika - prezentatora. Bilo je iznimno zanimljivo i svakako potrebno u smislu nečega što će nama studentima dati barem mali vjetar u leđa. Od srca hvala na prilici za sudjelovanje i želim Vam još puno ovakvih uspješnih inicijativa."

Rezultati ankete o kvaliteti nastave 2021.

© Bankovna akademija. Sva prava pridržana