Komentari i ankete

Komentari i anketa 2022.

Izabrani komentari studenata 

"Edukacija je izuzetno kvalitetna i odlično strukturirana. Kroz edukaciju sam čula puno aktualnih primjera iz prakse koji mi mogu pomoći u daljnjem obrazovanju i radu, te se nadam kako će iduće generacije također pristupiti edukaciji jer je znanje koje sam stekla ovdje izuzetno korisno." 

"Odlično strukturiran program. Bogat sadržaj aktualnih financijskih i bankarskih tema. Zanimljivi predavači i izvrsno odrađena predavanja." 

"Hvalevrijedna inicijativa koja upoznaje studente sa stvarnim i aktualnim temama koje ih sigurno očekuju na potencijalnim budućim radnim mjestima." 

"Edukacija je odlično organizirana, atmosfera je vrlo ugodna i opuštena, a gosti predavači su zanimljivi i stručni. Sviđa mi se što su gosti ljudi koji rade u velikim kompanijama/bankama i imaju puno iskustva u onome što rade."

"Pohvale za organizaciju akademije koje je nama studentima uvelike pomogla u dodatnom educiranju ne samo iz teoretskog dijela, već i prakticnog djela kojeg su iznijeli stručnjaci iz poslovnog svijeta."

"Pohvale organizatorima edukacije i predavačima. Edukacija je bila jako zanimljiva i korisna."

"Svi edukatori na bankovnoj akademiji kroz opuštenu atmosferu pružaju vrlo korisne i aktualne informacije o svijetu bankarstva i sviđa mi se što je u velikoj mjeri orijentirana na budućnost. Predstavlja se šira slika kroz teme iz IT sektora. Ovo iskustvo je potvrdilo da je bankarstvo smijer u kojem se želim razvijati."

"Očekivanja bankovne akademije u potpunosti ispunjena - veliki broj predavača i znalaca koji su bili spremni podijeliti svoja znanja i iskustva. Organizacija na visokom nivou, iskustva i poznanstva ove akademije ostaju trajno."

Rezultati ankete o kvaliteti nastave 2022.

Komentari i anketa 2021.

Izabrani komentari studenata 

"Odlično organizirano i jako zanimljive i aktualne teme iz raznih područja, sve je funkcioniralo odlično !"

"Edukacija je bila odlična. Organizacija edukacije i predavači su bili bolji od očekavanog. Nemam kritika."  

"Na edukaciji je vladala opuštena, prijateljska atmosfera. Predavači i profesori su bili izuzetno pristupačni."

"Izvrsni govornici, spremni za razgovor i suradnju, odlicna organizacija, profesori su vrlo pristupacni."

"Edukacija je izvrsna jer daje pogled na aktualne teme i stvara interes za bankarstvo u akademskoj zajednici." 

"Odlični predavači, teme pokrivaju cjelokupno područje bankarstva, dobra organizacija, odlična atmosfera".

"Gosti predavci su izvrsni, teme koje su izlagali zanimljive i vrlo korisne za daljnji razvoj karijere. Svaka pohvala organizatorima. Edukacija je super."

"Velika pohvala organizatorima za uspješnu organizaciju same edukacije i za odličan odabir sudionika - prezentatora. Bilo je iznimno zanimljivo i svakako potrebno u smislu nečega što će nama studentima dati barem mali vjetar u leđa. Od srca hvala na prilici za sudjelovanje i želim Vam još puno ovakvih uspješnih inicijativa."

Rezultati ankete o kvaliteti nastave 2021.

© Bankovna akademija. Sva prava pridržana